Έκθεση φωτογραφίας προς τιμήν των 40χρονων της ΟΓΕ

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Δελτία Τύπου - Δελτία Τύπου 2016

Afisa A3 OGEΈκθεση φωτογραφίας προς τιμήν των 40χρονων της ΟΓΕ

Η συγχρονη γυναικα μεσα απο το φακο!

Ποια είναι η γυναίκα του σήμερα;…

Ποια είναι η εργαζόμενη, η άνεργη, η γυναίκα της υπαίθρου, η εμπόρισσα, η γυναίκα του γραφείου, των επιστημών και της τέχνης;

Ποια είναι η μαθήτρια, η φοιτήτρια, η μάνα, η μετανάστρια, η πρόσφυγας, η ηλικιωμένη;

  1. oΈχεις καλλιτεχνικές ανησυχίες;…
  2. oΈχεις κοινωνικές ανησυχίες;…
  3. oΈχεις, ακόμα καλύτερα, και τα δύο;…

Αν ναι, οπλίσου με τη φωτογραφική μηχανή ή το κινητό σου και πάρε μέρος στην

Έκθεση φωτογραφίας της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ)

για την επέτειο των 40 χρόνων της!

 

Πληροφορίες/Όροι συμμετοχής

Η πρόσκληση για την έκθεση απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες, ηλικίας άνω των 15 ετών. Το κάθε φυσικό πρόσωπο ή ομάδα προσώπων μπορεί να συμμετέχει με μία έως και τρεις φωτογραφίες.

Όλες οι συμμετοχές/φωτογραφίες θα πρέπει να σταλούν σε ψηφιακή μορφή στο email oge40xronia@gmail.com με ένδειξη «Για έκθεση φωτογραφίας ΟΓΕ» το αργότερο έως τις 30 Ιουνίου 2016. Η φωτογραφία θα πρέπει να είναι ευκρινής και σε καλή ανάλυση.

Στο email θα πρέπει οπωσδήποτε να περιλαμβάνονται και τα στοιχεία του συμμετέχοντα/των συμμετεχόντων (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο και email επικοινωνίας). Προαιρετικά μπορεί να σταλεί και σύντομο κείμενο-σχολιασμός της κάθε φωτογραφίας (έως 100 λέξεις).

Όλες οι συμμετοχές που πληρούν τους όρους και ανταποκρίνονται στο πνεύμα της έκθεσης, θα αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΓΕ (www.oge.gr), σε ειδική στήλη με τίτλο «Έκθεση φωτογραφίας για τα 40 χρόνια της ΟΓΕ». Επιλεγμένες φωτογραφίες θα τυπωθούν και θα εκτεθούν σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο στα πλαίσια κεντρικής εκδήλωσης της ΟΓΕ στην Αθήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την ΟΓΕ στο τηλέφωνο 210-3629460 και στο email oge40xronia@gmail.com.

Το Γραφείο Τύπου της ΟΓΕ

11/4/2016