Καταδίκη των ισραηλινών βομβαρδισμών εναντίον του Παλαιστινιακού λαού

Αθήνα, 26/3/2019

Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας καταδικάζει τους νέους δολοφονικούς βομβαρδισμούς του Ισραήλ εναντίον του Παλαιστινιακού λαού , των άμαχων γυναικών και παιδιών του στη Λωρίδα της Γάζας και καταγγέλλει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που την ίδια στιγμή συνεχώς αναβαθμίζει την οικονομική και στρατιωτική της συμμαχία με το δολοφονικό κράτος του Ισραήλ ενώ αρνείται να αναγνωρίσει το Παλαιστινιακό κράτος, σύμφωνα με την απόφαση του ελληνικού κοινοβουλίου.

          Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας βρίσκεται ανυποχώρητα στο πλευρό του παλαιστινιακού λαού και στηρίζει τον δίκαιο αγώνα του.

          Καταγγέλλει τους ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ που οπλίζουν και βάζουν πλάτη στους ισραηλινούς βομβαρδισμούς, όπως η τελευταία προκλητική απόφαση των ΗΠΑ για αναγνώριση της ισραηλινής κυριαρχίας στα Υψίπεδα του Γκολάν.

          Η ΟΓΕ θα συμπαραστέκεται στο λαό και τις  γυναίκες της Παλαιστίνης “που αντιστέκονται μέχρι τον ύστατο χτύπο της καρδιάς τους” όπως λέει ο ποιητής τους. Θα είναι στο πλευρό τους μέχρι την τελική τους νίκη. Μέχρι να τερματιστεί η Ισραηλινή κατοχή στην πατρίδα τους, να απελευθερωθούν οι πολιτικοί κρατούμενοι, να σταματήσουν οι εποικισμοί, να γκρεμιστεί το τείχος της ντροπής, να επιστρέψουν όλοι οι πρόσφυγες στα σπίτια τους.

          Θα είμαστε δίπλα τους ανυποχώρητα μέχρι να αποκτήσουν το δικό τους ανεξάρτητο κράτος, με το λαό κυρίαρχο στο κράτος αυτό, στα σύνορα του 1967 και με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΣΤΗ ΓΑΖΑ.

                                                                                                  Αθήνα, 26/3/2019