ΟΓΕ – ΠΟΓΟ: Αλληλεγγύη στα παιδιά των πυρόπληκτων οικογενειών – Παραδόθηκαν τσάντες και σχολικά είδη

ΟΓΕ – ΠΟΓΟ

Αλληλεγγύη στα παιδιά των πυρόπληκτων οικογενειών – Παραδόθηκαν τσάντες και σχολικά είδη

Τσάντες και σχολικά είδη παρέδωσε πολυμελής αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) και της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Γυναικείων Οργανώσεων (ΠΟΓΟ) στα παιδιά των πυρόπληκτων οικογενειών. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018 πολυμελείς αντιπροσωπεία των δυο Ομοσπονδιών επισκέφθηκε στις κατασκηνώσεις όπου φιλοξενούνται οι πυρόπληκτοι από το Μάτι, προκειμένου να παραδώσει τσάντες και σχολικά είδη.

Την αντιπροσωπεία συνόδευσαν και μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πυρόπληκτων της περιοχής.

Τα μέλη της αντιπροσωπείας, με επικεφαλής τη Σκεύη Κουκουμά, γενική γραμματέα της ΠΟΓΟ και τη Χριστίνα Σκαλούμπακα, πρόεδρο της ΟΓΕ, ξεκινώντας από το Κέντρο Αλληλεγγύης του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου – Ανατ. Αττικής στην Αγία Μαρίνα Νέας Μάκρης, επισκέφθηκαν την κατασκήνωση της πολεμικής αεροπορίας, την 5η κατασκήνωση Δήμου Μαραθώνα και τα ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα Δήμου Μαραθώνα.

Στις κατασκηνώσεις, οι αντιπροσωπείες των δύο Ομοσπονδιών συζήτησαν με μέλη πυρόπληκτων οικογενειών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και κάλεσαν αυτό τον κόσμο να συμπορευθεί με τις Ομάδες της ΟΓΕ στην περιοχή, το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου και την Επιτροπή Πυρόπληκτων και να διεκδικήσει να ζήσει με αξιοπρέπεια σύμφωνα με τις ανάγκες του.