Σύλλογοι Γυναικών Πειραιά Εξόρμηση στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας στο πλαίσιο της καμπάνιας της ΟΓΕ

Οι Σύλλογοι Γυναικών Πειραιά (μέλη της ΟΓΕ) στο πλαίσιο της καμπάνιας της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας με θέμα «Λάστιχο Ωράριο – Λάστιχο Ζωή – Γυναίκα οργανώσου για την ανατροπή», έκαναν εξόρμηση στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου μίλησαν με πολλές εργαζόμενες στο χώρο. Γυναίκες που εργάζονται με πολλές και διαφορετικές σχέσεις εργασίας: Συμβάσεις ορισμένου χρόνου, καθαρίστριες και τραπεζοκόμες με ημερομηνία λήξης, ειδικευόμενες γιατροί, νέες γυναίκες που κάνουν την πρακτική τους και μάλιστα χωρίς να πληρώνονται, όπως οι σπουδάστριες ΙΕΚ και τόσες ακόμα.

Οι εργαζόμενες είναι έντονα προβληματισμένες και όπως φάνηκε από τις συζητήσεις, έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για τις θέσεις, τις διεκδικήσεις και τα αιτήματα της ΟΓΕ, με βάση και την καμπάνια.

Στο πλαίσιο της εξόρμησης πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τα ΔΣ του Συλλόγου των εργαζομένων του Νοσοκομείου, το οποίο και συνεδρίαζε σήμερα. Μετά και από το έγγραφο αίτημα που είχε προηγουμένως σταλεί από τους Συλλόγους Γυναικών Πειραιά, συζητήθηκε η από κοινού διοργάνωση εκδήλωσης στο χώρο του Νοσοκομείου με το θέμα της καμπάνιας.

Το ΔΣ δεσμεύτηκε ότι θα απαντήσει για την ημέρα και ώρα διεξαγωγής της εκδήλωσης.