«Κι εις ανώτερα»…

Κάλι Καρά                
17/2/19

Στην 55η Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου η οποία θεωρείται η σημαντικότερη των τελευταίων 50 χρόνων και πως αλλιώς όταν μπαίνει σε “νέα φάση” ο ενδοιμπεριαλιστικός ανταγωνισμός.

35 αρχηγοί κρατών, 80 υπουργοί Εξωτερικών και Άμυνας, εκπρόσωποι επιχειρηματικών ομίλων και ιμπεριαλιστικών οργανισμών, ειδικοί, εμπειρογνώμονες κ.α.. Δηλαδή, όλα τα καλά παιδιά στην “πίστα”  του ενδοιμπεριαλιστικού ανταγωνισμού και το κάθε ένα μόνο του για τα συμφέροντά της αστικής τάξης της χώρας του.

Προς τιμήν του ιδρυτή αυτής της Διάσκεψης Έβαλντ φον Κλαιστ καθιερώθηκε και το ομώνυμο βραβείο από το 2009, που απονέμεται σε προσωπικότητες  της πολιτικής για την ασφάλεια με εξέχουσα συνεισφορά για τη διεθνή συνεννόηση και την επίλυση διαφορών.

Οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας και των Σκοπίων, Αλέξης Τσίπρας και Ζόραν Ζάεφ, τιμήθηκαν από κοινού με αυτό το βραβείο για την συμβολή τους για την προσφορά τους …στην “διεθνή ειρήνη” λόγω της επίλυσης του Μακεδονικού!

Θα κατανοηθεί καλύτερα η λαϊκή μας παροιμία ” Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει” αν αναφερθούν προκάτοχοι αυτού του βραβείου, δίπλα στους οποίους θα φιγουράρει και ο Έλληνας Πρωθυπουργός.

-Χένρι Κίσινγκερ, υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ. Το βιογραφικό του στάζει από αίμα αθώων, στο Βιετνάμ, στη Χιλή, στο πραξικόπημα της ελληνικής Χούντας και στη πολύνεκρη τουρκική εισβολή στην Κύπρο του 1974, όπως αποκαλύπτονται σε απόρρητα, μέχρι πριν λίγο καιρό, έγγραφα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Ο Κίσινγκερ εμφανίζεται απροκάλυπτα να υποστηρίζει την κατοχή του 1/3 της Κύπρου από τους Τούρκους και συγχρόνως να δηλώνει ότι εάν η Ελλάδα και η Τουρκία έφθαναν σε σύγκρουση, τότε οι ΗΠΑ θα στήριζαν την Τουρκία.  Κι όλα αυτά μια ημέρα, ή μάλλον λίγες ώρες πριν ξεκινήσει ο Αττίλας 2 με τον οποίο η Τουρκία ολοκλήρωσε την στρατιωτική εισβολή καταλαμβάνοντας το 36,2% του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Χαβιέ Σολάνα Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ είχε το γενικό πρόσταγμα για τους βομβαρδισμούς κατά της  Γιουγκοσλαβίας, προσθέτοντας το όνομά του στη λίστα πιο στυγερών ηθικών αυτουργών του εγκλήματος κατά του γιουγκοσλαβικού λαού.

Τζον Μακέιν   Αμερικανός πολιτικός Συνεργάτης Ουκρανών νεοναζί, ισλαμιστών τρομοκρατών αλλά και δικτατόρων σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Ήταν υπέρμαχος της κλιμάκωσης της αμερικανικής επιθετικότητας εναντίον της Βόρειας Κορέας και πρωτεργάτης του υστερικού κλίματος που δημιουργήθηκε εναντίον της Ρωσίας. Στη Συρία ζήτησε από πολύ νωρίς την ενίσχυση ισλαμικών ομάδων που αργότερα συνενώθηκαν με άλλες δυνάμεις για να σχηματίσουν το Ισλαμικό Κράτος.

Βαλερί Ζισκάρ ντ’ Εστέν ο κεντροδεξιός πρώην πρόεδρος της Γαλλίας

Χέλμουτ Σμιθ ….π. καγκελάριος της Γερμανίας.

Εύγε κ. Τσίπρα.  Και εις ανώτερα!

Μαζί με το βραβείο για το προσφυγικό που πήρατε, με φόντο την Μόρια και τα άλλα προσφυγικά κολαστήρια, μαζί με το βραβείο του «πολιτικού σθένους» με φόντο τις υπογραφές σας στα μνημόνια διαρκείας της ΕΕ, προσθέστε στον τοίχο σας και το πρόσφατο βραβείο Έβαλντ Φον Κλαιστ, με φόντο την αιματοβαμμένη  σημαία του ΝΑΤΟ.

17/2/19