Αλληλεγγύη στις εργαζόμενες και στους εργαζόμενους της «MELLON CONTACT SERVICES»

13.6.2019

Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) εκφράζει τη συμπαράστασή της στον απεργιακό αγώνα των  εργαζομένων στην εταιρεία «MELLON» και στα δίκαια αιτήματα τους για την υπογραφή επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, που θα τους καλύπτει  όλους.   

Στεκόμαστε στο πλευρό τους, ιδιαίτερα στις νέες εργαζόμενες, τις νέες μητέρες, που αγωνιούν πως θα τα βγάλουν πέρα για την επιβίωση των ίδιων και των οικογενειών τους με τους μισθούς πείνας, με την εργασία χωρίς δικαιώματα, με την εντατικοποίηση που τσακίζει την υγεία τους και τη ζωή τους.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας σε όλες και όλους τους εργαζομένους  που παλεύουν κόντρα στην εργοδοτική τρομοκρατία και τα ψίχουλα που τους πετάει για να κάνουν πίσω στις διεκδικήσεις τους.

ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ

Ο δίκαιος αυτός αγώνας  φέρνει στο επίκεντρο τις σύγχρονες ανάγκες των εργαζόμενων  που σκοντάφτουν πάνω στα συμφέροντα και τα κέρδη των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και της πολιτικής που τους υπηρετεί,  

 Ενωνουμε τις δυνάμεις μας και τις φωνές μας βάζοντας στο στόχαστρο τους εκμεταλλευτές του μόχθου μας. Μόνο έτσι μπορούμε να εμποδίσουμε και να  ανατρέψουμε τα σχέδια τους που τσακίζουν τα δικαιώματά μας. Να παλέψουμε για τη ζωή που αξίζει σε μας και τα παιδιά μας !!!

                                                                                                                                    13.6.2019

                                                                                      Το Γραφείο Τύπου της ΟΓΕ