Σύλλογος Γυναικών Ε’ διαμ/τος Θεσσαλονίκης: Για την επίθεση φασιστοειδών στα γραφεία τους

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ε’ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΓΕ

Οι θρασύδειλοι φασίστες της Χρυσής Αυγής

δεν έχουν θέση στις γειτονιές μας

Ενοχλημένοι από την αγωνιστική συνεπή δράση του γυναικείου ριζοσπαστικού και του φιλειρηνικού κινήματος, φασιστοειδή της εγκληματικής “Χρυσής Αυγής” βγήκαν σαν του ποντικούς από τα λαγούμια τους και τόλμησαν να λερώσουν  με τα εμετικά τους συνθήματα και τα μισητά ναζιστικά τους σύμβολα, τα γραφεία του συλλόγου Γυναικών Ε’ Διαμέρισμα του Δήμου Θεσσαλονίκης (μέλους της ΟΓΕ)  και Επιτροπής Ειρήνης Ανατολικού Τομέα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Τους απαντάμε ότι βαθιά γελασμένοι αν πιστεύουν  ότι μπορούν  να αφήσουν το αποτύπωμα τους στις γυναίκες του καθημερινού μόχθου που παλεύουν για μια καλύτερη ζωή για αυτές και τα παιδιά τους .

Η σφραγίδα της ΟΓΕ είναι βαθιά ριζωμένη στους αγώνες και τις κατακτήσεις των γυναικών , δεν μπορούν να τη λερώσουν , ούτε να τη σβήσουν οι νοσταλγοί  του φασισμού.

Καλούμε κάθε γυναίκα, κάθε μάνα που νοιάζεται για το μέλλον το δικό της και των παιδιών της, να αντιπαλέψει τη σύγχρονη προπαγάνδα της Χρυσής Αυγής και την ιδεολογία της που μας θέλει σκλάβες και σκλάβους στους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους. Δικά τους τσιράκια είναι, αυτούς υποστηρίζουν .

Καλούμε τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών να ενώσουμε τη φωνή μας και να απομονώσουμε τους φασίστες. Να μη βρίσκουν τόπο να σταθούν πουθενά».

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ε’ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΓΕ