Δράση της ομάδας των Λοκρών

Η Ομάδα των Λοκρών στολίζει “δέντρο αλληλεγγύης” στην πύλη της ΛΑΡΚΟ

Με τις ευχετήριες κάρτες από τα παιδιά της περιοχής για τους εργαζόμενους, στην πύλη του εργοστασίου της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα, συνεχίστηκε η αλληλεγγύη μας στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ. Κρεμάσαμε το πανό με τη δήλωση της στήριξής μας στον αγώνα τους και τις ευχές μας για ενιαία λειτουργία της ΛΑΡΚΟ και ασφαλή δουλειά για όλους. Στήσαμε το τραπεζάκι μας με το δελτίο και την ατζέντα για τις μαμάδες και το γράμμα του Αη Βασίλη, τσουρεκάκια και κρουασάν για τα παιδιά. Παρότι το κρύο ήταν τσουχτερό  και έριχνε ψιλόβροχο τα παιδάκια ήρθαν με ενθουσιασμό  κρατώντας την κάρτα τους. Μας είπαν πώς τις έφτιαξαν και πού βοήθησαν οι μαμάδες τους…

Ξεκινώντας από σήμερα, Δευτέρα, 19 Δεκέμβρη, και συνεχίζοντας όλη την εβδομάδα, τα παιδιά θα μπορούν να αφήνουν την κάρτα τους στην πύλη ή στις υπεύθυνες που έχουν οριστεί από την Ομάδα μας.

Το “δέντρο της αλληλεγγύης” αποτελεί μια ακόμα πράξη για να δηλώσουμε τη στήριξή μας στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων και στη μάχη τους για το δικαίωμά τους στη μόνιμη και σταθερή δουλειά, για να μπορούν να ζήσουν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους με αξιοπρέπεια στον τόπο τους.