Κάλεσμα στη Συγκέντρωση Καταδίκης της Χρυσής Αυγής 15.6.2022

Αθήνα, 9.6.2022

ΚΑΛΕΣΜΑ ΟΓΕ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΗ ΣΤΙΣ 8.00 ΠΜ

Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) καλεί τις γυναίκες του καθημερινού μόχθου να δώσουμε δυναμικά το “παρών” τη μέρα έναρξης της δίκης σε δεύτερο βαθμό της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στις 15.6.2022, έξω από το Εφετείο Αθηνών, στις 8πμ.

Κατά τη διάρκεια της πολύχρονης δίκης σε πρώτο βαθμό, που κατέληξε στην καταδικαστική απόφαση τον Οκτώβρη του 2020, αποδείχθηκε περίτρανα ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική ναζιστική οργάνωση, ότι υπήρξε όλα αυτά τα χρόνια χρήσιμο εργαλείο του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος, με θύματα εργαζόμενους, νέους ανθρώπους, Έλληνες και μετανάστες. Γι αυτό δεν θα επιτρέψουμε καμία προσπάθεια να αναιρεθεί η καταδίκη τους ή να πέσουν στα μαλακά οι χρυσαυγίτες δολοφόνοι.

Την Τετάρτη 15 Ιούνη βγαίνουμε στο δρόμο απαιτώντας μαχητικά να καταδικαστεί η εγκληματική ναζιστική οργάνωση! ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ κανένα από τα εγκλήματα των Χρυσαυγιτών.

Δεν εφησυχάζουμε! Οι Σύλλογοι και οι Ομάδες της ΟΓΕ σε όλη τη χώρα θα παλέψουμε μέχρι τέλους για να τσακιστεί το αυγό του φιδιού που γεννιέται από το σύστημα της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο. Δυναμώνουμε την πάλη για να απομονωθεί κάθε φασιστική, ρατσιστική φωνή και δράση. Ανυποχώρητα στρέφουμε τα βέλη μας σε αυτούς που μας εκμεταλλεύονται και μας καταπιέζουν, που τσακίζουν τα δικαιώματά μας στην εργασία, τη μητρότητα, τη ζωή. Αυτούς, δηλαδή, που η Χρυσή Αυγή πιστά υπηρέτησε, τους επιχειρηματικούς ομίλους  και τα συμφέροντά τους.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ
ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΗ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
(Κυρίλλου Λουκάρεως 14) ΣΤΙΣ 8 ΠΜ

Αθήνα, 9.6.2022
Το Γραφείο Τύπου της ΟΓΕ