Για τη Σύσκεψη στη ΛΑΡΚΟ 21.7.2022

Αθήνα, 20.7.2022

Η ΟΓΕ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΚΟ

Συμμετέχουμε στη σύσκεψη που καλούν τα σωματεία της ΛΑΡΚΟ την Πέμπτη 21 Ιούλη, στις 8μμ, στον οικισμό του εργοστασίου.

Η ΟΓΕ συνεχίζει να στηρίζει μαχητικά το δίκαιο αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ και οι οικογένειές τους για να μην κλείσει η ΛΑΡΚΟ, για να μην πέσει σε χέρια ιδιωτικών κολοσσών, για να μην πεταχτούν στο δρόμο οι εργαζόμενοί της!  Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα τους για να διασφαλιστεί μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα, χωρίς καμιά παραπέρα μείωση των αποδοχών τους, για να μη γίνει καμιά έξωση από τους οικισμούς, για να ζήσουν μια ζωή με αξιοπρέπεια!

Η ΟΓΕ, συνεχίζει να στέκεται αταλάντευτα στο πλευρό των εργαζομένων και των οικογενειών τους, που εδώ και σχεδόν τρία χρόνια παλεύουν για να κρατήσουν τις θέσεις εργασίας τους και να διατηρήσουν ανοιχτό το μοναδικό εργοστάσιο παραγωγής σιδηρονικελίου στην Ευρώπη, απέναντι στο διαχρονικό έγκλημα κυβερνήσεων, Ε.Ε. και όλων αυτών που στηρίζουν τα επιχειρηματικά συμφέροντα των οικονομικών μεγαθήριων του κλάδου. Είμαστε στο πλευρό των εργαζόμενων  γυναικών, των γυναικών που μάχονται δίπλα στους συντρόφους τους, στους πατεράδες και τα παιδιά τους.

Συνεχίζουμε να στεκόμαστε αλληλέγγυες σε αυτό τον αγώνα και θα δώσουμε το αγωνιστικό μας παρών στη σύσκεψη που καλούν τα σωματεία της ΛΑΡΚΟ την Πέμπτη 21.7.2022 στις 8μμ στον οικισμό του εργοστασίου.

Ο αγώνας των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ είναι και δικός μας αγώνας.

Αθήνα, 20.7.2022

Το Γραφείο Τύπου της ΟΓΕ