Απόλυση εργαζόμενης μητέρας με ειδικές ανάγκες – 14/04/2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
της ΟΓΕ
Απόλυση εργαζόμενης μητέρας με ειδικές ανάγκες

Ντροπή. Σημάδι της καπιταλιστικής Βαρβαρότητας.
Στην απόλυση μητέρας με ειδικές ανάγκες ,  της Ανδρομάχης Αποστόλου, που μεγαλώνει μόνη της το ανήλικο παιδί της, προχώρησε ο Δήμος της Τρίπολης.
Τέσσερα συνεχή χρόνια δούλευε με τις συνθήκες σκλαβοπάζαρου των νέων εργασιακών σχέσεων και στα επιδοτούμενα προγράμματα για ΑμΕΑ του ΟΑΕΔ.
Ο πόλεμος που έχουν κηρύξει , κυβέρνηση, Ν.Δ. , και οι συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες σε κατακτήσεις και δικαιώματα , δεν σταματάει ούτε μπροστά στις ειδικές ανάγκες , ούτε μπροστά στη μητρότητα.
Στο θεό του κέρδους τον οποίο υπηρετούν απροκάλυπτα ,θυσιάζουν ότι έχει απομείνει από τα εργασιακά, τα ασφαλιστικά και κοινωνικά δικαιώματα εργαζομένων και αναπήρων.
Η ΟΓΕ καταγγέλλει την απόλυση αυτής της μητέρας με ειδικές ανάγκες και απαιτεί την ακύρωση αυτής της απόλυσης και την μονιμοποίησή της εργαζόμενης. Η μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους και για όλες με όλα τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα όπως και η απαγόρευση στις απολύσεις των ΑμΕΑ και κάθε εργαζόμενου είναι η ελάχιστη απαίτηση μπροστά στον πλούτο που παράγουν οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες ο οποίος καταληστεύεται από μια χούφτα εκμεταλλευτών.

 

Αθήνα, 14/4/10
Το Γραφείο Τύπου της ΟΓΕ