Κάλεσμα για 8 Μάρτη 2023 – Όλες στις 12.30 μ.μ. στα Προπύλαια

Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) χαιρετίζει τις γυναίκες που δώσανε μαχητικό «παρών» στο σημερινό παλλαϊκό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα μετατρέποντας την οργή και την αγανάκτησή τους για το προδιαγεγραμμένο  έγκλημα στα Τέμπη σε αγωνιστική συλλογική δράση. Με την παρουσία τους δήλωσαν την αποφασιστικότητά τους να μην σιωπήσουν, αλλά να αγωνιστούν μ’ όλες τους τις δυνάμεις ξεσκεπάζοντας τις αιτίες και τους ενόχους: τους επιχειρηματικούς ομίλους, το κράτος τους και όλες τις κυβερνήσεις που στηρίζουν τις εγκληματικές πολιτικές  θυσιάζοντας τις ζωές των νέων ανθρώπων.

Η αγωνιστική δράση της ΟΓΕ και οι πρωτοβουλίες που  θα ξεδιπλώσουν οι Σύλλογοι και οι Ομάδες της  τις επόμενες ημέρες  για τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας κλιμακώνονται με το βλέμμα μας στραμμένο στο δολοφονικό έγκλημα. Η ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΕΙ.

Δεν διαπραγματευόμαστε το δικαίωμα των παιδιών μας να ζήσουν όπως τους αξίζει τον 21ο αιώνα. Δεν συμβιβαζόμαστε με τη βαρβαρότητα που έχει θάψει τις ζωές των παιδιών μας κάτω από τα κέρδη των ομίλων.

Ενώνουμε τις φωνές μας με τα εργατικά σωματεία και συμμετέχουμε στις απεργιακές συγκεντρώσεις των συνδικάτων την Τετάρτη 8 Μάρτη σε όλη τη χώρα και στην Αθήνα στις 12.30 μ.μ. στα Προπύλαια.

5.3.2023

Το Γραφείο Τύπου της ΟΓΕ