Σύλλογος Γυναικών Κω

Από την Κω των χλιδάτων ξενοδοχείων, αλλά με την υγεία στην “εντατική”…

Ή ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ

Ο Σύλλογος Γυναικών Κω συμμετείχε στη παράσταση διαμαρτυρίας που διοργάνωσε η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Β.Σ.Δ., την Τετάρτη, 7 Ιούνη, στις 19:00 έξω από το νοσοκομείο της Κω για το τραγικό γεγονός όπου μία γυναίκα έχασε την ζωή της πάνω σε μια καρότσα φορτηγού την ώρα που την μετέφεραν στο νοσοκομείο της Κω, γιατί το μοναδικό ασθενοφόρο βρίσκονταν σε άλλο περιστατικό!

   Δεν θα γίνουμε συνένοχες στα εγκλήματα τους – ΔΕΝ ΘΑ ΣΙΩΠΗΣΟΥΜΕ…

ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ με τη βαρβαρότητα που οι κυβερνήσεις και τα κόμματα, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ μας καταδικάζουν, δημιουργώντας καθημερινά μικρά και μεγάλα εγκλήματα. Θα βγαίνουμε στους δρόμους ΜΑΧΗΤΙΚΑ και ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΑ …όλο και περισσότερες …και θα πρωτοστατούμε ΑΠΕΝΑΝΤΙ στις πολιτικές τους.

Από την Κω των χλιδάτων  ξενοδοχείων, των 40.000 κατοίκων  συν 100.000 τουριστών  το καλοκαίρι. Για μια ακόμη φορά ζήσαμε μια τραγωδία, με την τραγική κατάληξη της γυναίκας πάνω στην καρότσα του αγροτικού. Ζήσαμε άλλη μια ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ, με ευθύνη όλων των κυβερνήσεων που πέρασαν και που τώρα ‘κλαίνε” αντιπρόσωποί τους στα κανάλια σαν να μην έχουν ξανακούσει ότι δεν έχουμε  στο Νοσοκομείο μας παθολόγο…παιδίατρο..γυναικολόγο…νοσηλευτές…  ΕΚΑΒ….  και πολλά άλλα.

Για ακόμη μία φορά αποδεικνύεται ότι η υποστελέχωση σε ανθρώπινο δυναμικό και τεχνολογικό εξοπλισμό στο νοσοκομείο και ΕΚΑΒ, είναι εγκληματική.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!  Γιατί οι ζωές μας είναι πάνω από τα κέρδη τους. Δεν πάει άλλο!!!

Τώρα να γίνουν όλες οι μόνιμες προσλήψεις σε όλες τις δημόσιες δομές υγείας

Τώρα να χρηματοδοτηθεί το δημόσιο σύστημα Υγείας από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Τώρα να απαγορευτεί η ιδιωτική επιχειρηματική δράση στην υγεία