Ομάδες Γυναικών Μεσογείων Εξόρμηση στα εμπορικά καταστήματα στο Εκπτωτικό Χωριό στα Σπάτα

Εξόρμηση στα εμπορικά καταστήματα στο Εκπτωτικό Χωριό στα Σπάτα πραγματοποίησαν οι Ομάδες Γυναικών Μεσογείων (μέλη της ΟΓΕ) συνεχίζοντας την δράση τους για τις ελαστικές εργασιακές σχέσεις και τις συνέπειες στη ζωή και τα δικαιώματα των γυναικών στο πλαίσιο της καμπάνιας «Λάστιχο Ωράριο – Λάστιχο Ζωή».

Κάλεσαν τις εργαζόμενες να συμμετέχουν στην απεργιακή κινητοποίηση της 18ης Φλεβάρη για το νέο αντιασφαλιστικό έκτρωμα που έχει πάλι στο στόχαστρο και τις γυναίκες εργαζόμενες.

Κάλεσαν συνολικά τους εργαζόμενους να οργανώσουν την συμμετοχή τους στα σωματεία τους και το ριζοσπαστικό γυναικείο κίνημα, να δυναμώσουν την αγωνιστική απάντηση σε παλιά και νέα μέτρα για την διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων και την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας. Να απαιτήσουν δημόσια κοινωνική ασφάλιση για όλες και όλους, δημόσιες και δωρεάν υπηρεσίες Υγείας – Πρόνοιας με κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δράσης. Να μην δώσουν σε κανέναν το δικαίωμα να λέει ότι ο σφαγιασμός των δικαιωμάτων τους έχει την έγκρισή τους.