Κάλεσμα στις αντιφασιστικές συγκεντρώσεις

06/10/2021

Συνεχίζουμε και δυναμώνουμε τον αγώνα ενάντια στο φασισμό

και τις αιτίες που τον γεννούν

Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας συμμετέχει στις 7 Οκτώβρη, στις μεγάλες αντιφασιστικές συγκεντρώσεις και συναυλίες στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιά, σε κάθε πόλη,  που οργανώνουν εργατικά συνδικάτα, φοιτητικοί σύλλογοι, μαθητικές επιτροπές και καλεί τις γυναίκες του καθημερινού μόχθου να είναι παρούσες και να διαδηλώσουν  ενάντια στο φασισμό και τις αιτίες που τον γεννούν.

Έναν χρόνο πριν ήμασταν ξανά στο δρόμο απαιτώντας δυναμικά να καταδικαστεί η εγκληματική ναζιστική οργάνωση. Σήμερα συνεχίζουμε και δυναμώνουμε τον αγώνα αυτό μέχρι το τέλος, μέχρι να τσακιστεί το αυγό του φιδιού που το σύστημα της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο επωάζει.

Οι Σύλλογοι και οι Ομάδες της ΟΓΕ σε όλη τη χώρα συνεχίζουμε την πάλη για να απομονώνεται κάθε φασιστική, ρατσιστική φωνή και δράση. Στοχεύουμε ανυποχώρητα και αντιπαλεύουμε όλους αυτούς που μας εκμεταλλεύονται και μας καταπιέζουν, που τσακίζουν τα δικαιώματά μας στην εργασία, τη μητρότητα, τη ζωή, αυτούς που πιστά υπηρέτησε η Χρυσή Αυγή και όλα τα φασιστικά μορφώματα, τους επιχειρηματικούς ομίλους  και τα συμφέροντά τους.

ΔΕΝ ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΥΜΕ! ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!

Έχουμε ευθύνη να μάθουμε στα παιδιά μας την αλληλεγγύη, τη συλλογική δράση! Να μάθουν να αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους, χωρίς φόβο, για μια ζωή χωρίς εκμετάλλευση και καταπίεση.

06/10/2021

Το Γραφείο Τύπου της ΟΓΕ