Καταγγελία των Σ/Ο του Πειραιά για το Τραγικό Εργατικό Ατύχημα στην COSCO

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΙΚΑΙΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΛΑΔΑΣ)

25/10/2021

Οι γυναίκες των Συλλόγων Γυναικών της ΟΓΕ στον Πειραιά εκφράζουμε με ανείπωτη οδύνη τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του αδικοχαμένου εργάτη στο κάτεργο της COSCO.
Στεκόμαστε στο πλευρό των εργαζόμενων στο λιμάνι, στο πλευρό του σωματείου ΕΝΕΔΕΠ και καλούμε όλες τις γυναίκες τις βιοπάλης που ζουν και εργάζονται στον Πειραιά να συμμετέχουν στην απεργιακή συγκέντρωση που έχει προκηρυχθεί για αύριο Τρίτη 26/10 στις 11πμ στην είσοδο ΣΕΜΠΟ.
Αρνούμαστε να ζούμε με τον τρόμο αν οι σύντροφοι και τα παιδιά μας θα γυρίσουν νεκροί ή σακατεμένοι από το μεροκάματο της κόλασης!
Τώρα όλες οι γυναίκες τις βιοπάλης να μετατρέψουμε την οργή μας σε ανυποχώρητο αγώνα, σε κοινή δράση με τα εργατικά σωματεία, για να μην θρηνήσουμε άλλους ανθρώπους μας για να «σπάνε» το ένα μετά το άλλο τα ρεκόρ της κερδοφορίας τους οι επιχειρηματικοί όμιλοι, όπως το κάτεργο της COSCO στο λιμάνι του Πειραιά.


Όλες και όλοι στην αυριανή απεργιακή συγκέντρωση στις 11πμ στην είσοδο ΣΕΜΠΟ!
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να δικαιωθούν τα δίκαια αιτήματα των εργαζόμενων στις προβλήτες, σε όλο το λιμάνι του Πειραιά, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ