Κάτω τα χέρια από τη ΛΑΡΚΟ!


26.7.2022

Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας στέκεται στο πλάι των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ!

Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τις δίκαιες διεκδικήσεις τους.

Χαιρετίζουμε την αποφασιστικότητα των γυναικών της Επιτροπής Αγώνα κι ενώνουμε τη φωνή μας με τη δική τους φωνή, δυναμώνοντας την αλληλεγγύη μας.

Στα 60 χρόνια λειτουργίας της ΛΑΡΚΟ, οι εργαζόμενοί της έδωσαν με ιδρώτα και αίμα τη μάχη της καθημερινής παραγωγής. Μαζί με τις οικογένειές τους, τις γυναίκες και τα παιδιά τους, χάρισαν στις περιοχές που εγκαταστάθηκαν ανάσες ζωής και ελπίδες για το μέλλον. Τώρα βρίσκονται αντιμέτωποι με την απειλή της απόλυσης, της υποβάθμισης της ζωής τους, του ξεριζωμού.

Δεν θα αφήσουμε να πεταχτούν στο δρόμο οι εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους!

Δεν θα επιτρέψουμε στα βρώμικα σχέδια κυβέρνησης και ΕΕ να σβήσουν και την τελευταία τσιμινιέρα, για να εξυπηρετηθούν τα προσδοκώμενα υπερκέρδη του επενδυτή.

Την Παρασκευή, 29/7, πρώτη μέρα εργασίας των εργαζόμενων με τις νέες δίμηνες συμβάσεις (εφόσον μέχρι τις 28 πρέπει να έχουν απολυθεί όλοι για να τους ξαναπροσλάβει η ειδική διαχείριση με δίμηνες συμβάσεις στις 29), οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ κορυφώνουν τον 30μηνο αγώνα τους, κατεβαίνοντας σε 24ωρη απεργία και καλώντας σε συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.

Συμμετέχουμε μαζικά και μαχητικά με τους Σ/Ο μας
στη
συγκέντρωση στο Σύνταγμα, Παρασκευή, 29/7, 10.00 π.μ.

26.7.2022

Γραφείο Τύπου ΟΓΕ