Η ΟΓΕ αταλάντευτα στο πλευρό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες και όχι στα παράσιτα τους κεφαλαιοκράτες»

Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας ήταν παρούσα, την Τετάρτη 4.10.2023 το μεσημέρι, στη συγκέντρωση στο Υπουργείο Οικονομικών που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ και τα σωματεία τους, κλιμακώνοντας τον αγώνα για την ενιαία επαναλειτουργία της ΛΑΡΚΟ και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και των δικαιωμάτων τους και απαιτώντας να σταματήσει εδώ και τώρα το έγκλημα στη ΛΑΡΚΟ, για μην πεταχτούν στο δρόμο οι εργαζόμενοι της και οι οικογένειες τους.

Η ΟΓΕ συνεχίζει να στέκεται αταλάντευτα στο πλευρό των εργαζομένων και των οικογενειών τους, που εδώ και 4 χρόνια παλεύουν για να κρατήσουν τις θέσεις εργασίας τους και να διατηρήσουν ανοιχτό το μοναδικό εργοστάσιο παραγωγής σιδηρονικελίου στην Ευρώπη, απέναντι στο διαχρονικό έγκλημα κυβερνήσεων, Ευρωπαϊκής Ένωσης και όλων αυτών που στηρίζουν τα επιχειρηματικά συμφέροντα των οικονομικών μεγαθηρίων του κλάδου.

Ο αγώνας των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ είναι και δικός μας αγώνας. Είμαστε στο πλευρό των εργαζόμενων, των γυναικών που μάχονται δίπλα στους συντρόφους τους, στους πατεράδες και τα παιδιά τους και βροντοφωνάζουμε μαζί τους: “Λουκέτα ετοιμάσατε με νόμους κι αυταπάτες, ξεχνάτε όμως τα κλειδιά τα έχουν οι εργάτες”!