Λοκροί – Στήριξη στον Αγώνα των Αγροτών

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΓΡΟΤΙΣΣΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Οι γυναίκες της Ομάδας Λοκρών Γυναικών της ΟΓΕ ενώνουμε τη φωνή μας με τους αγροτοκτηνοτρόφους  της περιοχής μας που τα προβλήματά τους, που επιδεινώνουν χρόνο με το χρόνο τη διαβίωσή τους, τους έβγαλαν  ξανά στους δρόμους του αγώνα.

Γυναίκες από την Ομάδα μας είναι οι ίδιες αγρότισσες και όλες μαζί είμαστε παρούσες, μετέχοντας στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις του Αγροτικού Συλλόγου Αταλάντης.

Εδώ και χρόνια αυξάνεται η τιμή του πετρελαίου, του ρεύματος, των λιπασμάτων, των φυτοφαρμάκων, των ζωοτροφών και μειώνεται η ποιότητα της ζωής μας.

  • Δεν ανεχόμαστε εμείς και οι οικογένειες μας να μη μπορούμε να καλύψουμε τις βασικές, καθημερινές μας ανάγκες, ενώ την ίδια στιγμή η κυβερνήσεις διαχρονικά χαρίζουν δις ευρώ σε μεγαλοεπιχειρηματίες, σε μεγαθήρια του αγροτοδιατροφικού τομέα, αφορολόγητο πετρέλαιο σε εφοπλιστές, σε μεγαλοξενοδόχους, σε κλινικάρχες:
  • Δεν μπορούμε να επιτρέπουμε να παίζουν στο χρηματιστήριο τον κόπο και τον ιδρώτα μας, τις τιμές των προϊόντων που παράγουμε, για να πλουτίζουν τα μονοπώλια, οι μεγαλέμποροι και οι μεγαλοβιομήχανοι και εμείς να ζούμε στην ανασφάλεια.
  • Δεν μπορούμε να επιτρέπουμε να μας δίνουν ψίχουλα με τα fuellpass και το καλάθι της ντροπής!
  • Δεν έχουμε μέλλον χωρίς δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, Υγεία-Πρόληψη-Ασφάλεια, Παιδεία.
  • Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε την “αναμονή” που μας ζητούν για μετά τις εκλογές …για να “λύσουν” τα προβλήματά μας!

Σε κοινή πορεία και δράση στηρίζουμε και συμπορευόμαστε με τους αγρότες της περιοχής μας, στον αγώνα για το δίκαιο και ζωτικό αίτημα να μείνουν στον τόπο τους!

Με τον οργανωμένο αγώνα μας, όσο περισσότεροι είμαστε, τόσο θα πετύχουμε την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας!

Όλοι μαζί διεκδικούμε τη ζωή που αξίζει σε μας και τα παιδιά μας!

Καλή δύναμη!